top of page

Muzikaal Collectief Originem

Muziek voor bijzondere gelegenheden!

Muziek voor bijzondere gelegenheden!

Muzikaal Collectief Originem heeft als doel lichtheid en liefde de wereld in te brengen door te zingen op bijzondere gelegenheden zoals uitvaarten, ceremonies, rituele momenten en vieringen. Vanuit de verbinding met elkaar en onze oorsprong.

cid3750_Wolken header.jpg
Muzikaal Collectief Originem: About Us
634A71A7-1812-4244-9376-7F96F7CC8207_1_105_c.jpeg

Over Muzikaal Collectief Originem

Muziek heeft de unieke eigenschap om herinneringen en ontroering op te roepen. Muziek kan eveneens troost brengen, diep ontroeren of een rustpunt vormen tijdens een bijzondere gelegenheid. Dit is wat Muzikaal Collectief Originem kan brengen. Zodra de maatregelen het toestaan maken wij de planning en mogelijkheden om in te schrijven bekend. Voor het collectief zijn wij op zoek naar zangers die zelfstandig een partij kunnen dragen, zich willen committeren aan twaalf bijenkomsten per jaar, wisselend op de donderdagen en zondagen, en op projectbasis beschikbaar zijn voor concerten en zingen op bijzondere gelegenheden. Herken jij jezelf hierin en heb je interesse om lid te worden? Schrijf je nu in en je krijgt bericht als we van start gaan of neem voor meer informatie contact met ons op.

Muzikaal Collectief Originem: Welcome

Interesse in Muzikaal Collectief Originem?

Neem contact met ons op

Nieuwe leden

Ben jij een ‘stevige’ zanger en wil jij lid worden van Muzikaal Collectief Originem? Schrijf je nu in voor en je krijgt bericht als we van start gaan.

Heeft u een bijzondere gelegenheid die u wilt verrijken met muziek? We zijn er graag voor u. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Hier kunt u zich inschrijven voor de nieuwsbrief of neem voor meer informatie contact met ons op.


Partners

We werken graag samen met verschillende partners zoals uitvaartondernemers, evenementenplanners en stichtingen. Wilt u met ons samenwerken? Dat doen we heel graag! Voor meer informatie of het maken van afspraken kunt u contact met ons opnemen.

40C976F7-F51C-4A61-B899-6658942F569D_1_105_c.jpeg
Muzikaal Collectief Originem: About
bottom of page