top of page
in de flow.png

In de Flow

Wat een heerlijk gevoel is het om in de flow te zijn: aan staan en tegelijk volledig opgaan in wat je doet.


Bij In de Flow stappen we keer op keer in een ruimte waarin we los komen van moeten en in het moment mogen creëren. Wat zou er gebeuren als je in het moment jouw eigen zang mag ontwikkelen en expressie kan geven aan jouw binnenwereld in samenwerking met de buitenwereld?


In deze groep is er ruimte om jouw muzikaliteit te laten stromen en zo de flow weer in jou te brengen.

In de Flow: About Us
image0-2.jpeg

Creative Retreat

Vanuit ontmoeting groeien in en door muziek

Muzikale gids - Flora Huberts
Flora is al van jongs af aan omgeven met muziek, als dochter van een dirigente & leerling op de Vrije School stroomt muziek door haar bloed. Na haar studie psychologie heeft ze zich ondergedompeld in de wereld van acappella muziek en ontdekte ze de magie van improvisatie. Zingen doet ze zelf in verschillende (improvisatie) koren waaronder MAZE voices & Momentum, en geniet ze van - in het moment - meerstemmige zang creëren. Ook houdt ze veel van bewegen in de vorm van yoga/dans, leeft ze op van kwetsbare gesprekken tijdens het wandelen en maakt (flauwe) woordgrappen. Ze neemt je mee op een reis waar jij jouw eigen stem en muzikaliteit op een geheel nieuw niveau mag gaan ontdekken.

In de Flow: Welcome

Wat je kan verwachten

Iedere bijeenkomst zal in het teken staan van een bepaald thema. Naast deze thema’s wordt tijdens iedere bijeenkomst aandacht besteed aan het verdiepen van jouw muzikale intuïtie, jouw improvisatie skills en jouw stemgeluid.


Er zullen verschillende muzikale methodes worden aangeboden, wisselend in mate van vrijheid en individuele input, denk aan: Vocale Ontwikkeling, Vocal Painting & Vocal Leadership, Vocal River, Improv Games & Veel Vrijheid.


Data & project
Bijeenkomsten zijn altijd op zaterdagen van 10:00u - 13:00u

Planning:

Volgt snel weer!

Iedere sessie duurt c.a. 180 minuten.

van 

Kosten per bijeenkomst:

€19,50 (minimaal 3 deelnemers, maximaal 15)

Locatie:
De Orbit – Odijkerweg 144, Zeist 

In de Flow: About
bottom of page